facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 11. 2005

Nokia 9300i nabízí konektivitu se sítěmi WLAN

Nokia_9300i.jpgNokia rozšířila portfolio manažerských přístrojů o nový, high-endový chytrý telefon s označením Nokia 9300i. Přístroj je vybaven podporou pro bezdrátové sítě WLAN, nabízí plnohodnotnou klávesnici, displej o 65 536 barvách a podporu pro širokou škálu firemních emailových řešení.Díky podpoře sítí WLAN nabízí Nokia 9300i spolehlivé a levné datové připojení pro stahování velkých souborů nebo emailů s přílohami. Uživatelům je k dispozici 80 MB paměti (které lze pomocí MMC karty rozšířit až na 2 GB).

Chytrý telefon Nokia 9300i podporuje E-GPRS (EDGE) a WLAN 802.11g, dále konferenční hovory až pěti účastníků (díky integrovanému reproduktoru) a několik emailových klientů (s přílohami), a to včetně BlackBerry Connect, IBM WebSphere, Oracle Collaboration Suite, Seven Always-On Mail a Visto Mobile. Nokia 9300i má rovněž integrovaný infračervený port a Bluetooth, takže uživatelé mohou využít dvou způsobů bezdrátové synchronizace dat se stolním počítačem nebo notebookem. Stejně tak mohou vyměňovat data s ostatními mobilními zařízeními. Nokia nabídne model 9300i v třípásmové podobě, optimalizované pro evropské a asijské sítě (900/1800/1900MHz), přičemž tento chytrý telefon bude umět spolupracovat i s americkými sítěmi GSM.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.