facebook LinkedIN LinkedIN - follow

NETBOX spouští IPv6 všem zákazníkům

SMART Comp., poskytovatel digitální televize a internetu pod značkou NETBOX, po desetiměsíčním testování oficiálně startuje trvalou podporu pro IPv6. Dne 6. června 2012 tak při příležitosti celosvětové akce „World IPv6 Launch“ získá každý zákazník NETBOXU plnou podporu pro protokol a sítě na bázi IPv6. Síť NETBOX tak začne plně podporovat tento nejnovější standard internetových sítí a zároveň garantovat všem uživatelům technickou podporu při přechodu na IPv6.



Ke dni 6. 6. 2012 tak bude web netbox.cz a zákaznická aplikace Moje konto dostupná jak přes IPv4, tak přes IPv6, a to trvale. Na adrese http://n6.netbox.cz pak uživatelé získají jednoduchý návod, jak si na svých zařízeních IPv6 nastavit a aktivovat.

 

Každý nový i stávající zákazník získá při aktivaci IPv6 blok adres v rozsahu /64, což je tak velký počet adres, že prakticky není možné jej využít. Všechny adresy jsou veřejné a je možné pro ně definovat reverzní záznam. Pro zpřístupnění IPv6 sítě využil SMART Comp. technologii 6RD/SIT, která umožňuje uživatelům jednoduchou migraci.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.