facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 10. 7. 2009

Ness jmenoval manažera pro Microsoft

Ness Technologies oficiálně přivítal do svých řad Jaroslava Salvu (37), který se stal Business Development Managerem pro Českou republiku. Jaroslav Salva přichází do Ness ze společnosti Microsoft, kde čtyři a půl roku vedl tým Microsoft Dynamics. Ze své pozice bude zodpovědný za řízení partnerského vztahu se společností Microsoft v rámci České republiky, s možností přesahu do regionu střední a východní Evropy. Ke splnění tchto cílů mu jistě pomůže dokonalá znalost společnosti Microsoft, třináctiletá praxe s budováním a řízením partnerského řetězce, vynikající odborné znalosti podnikových informačních systémů a evropského trhu ICT nebo osmileté zkušenosti v řízení lidí. Jaroslav Salva je absolventem ČVUT Praha, Fakulty strojní a vládne anglickým jazykem.



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.