facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 20. 5. 2016

Neonové barvy s tiskárnami OKI NeonColor

Do segmentu digitálního tisku přináší společnost OKI inovaci v podobě LED tiskáren OKI Pro6410 NeonColor, které využívají fluorescenční tonery s vysokým jasem. OKI Pro6410 NeonColor odstraňuje limity standardního CMY barevného spektra. Poutavé fluorescenční barvy s vysokým jasem lze pomocí transferových médií použít na různé materiály a předměty. Tiskárny a grafická studia mohou díky tomu vytvářet fluorescenční efekty na světlém i tmavém pozadí, navíc s možností použít neonový toner jako bezpečností prvek, který je viditelný pouze při nasvícení UV světlem.



Široké možnosti využití barevného spektra NeonColor umožňují například unikátní potisk textilu, reklamních předmětů a vytváření obalových materiálů.

OKI Pro6420 NeonColor je A4 tiskárna pracující rychlostmi 34 str/min (běžný mód) a 8 str/min (transparentní mód), s rozlišením 1200 x 600 dpi a emulací PS3. První stránka je vytištěna za 9 vteřin, rychlost procesoru činí 533 MHz, kapacita zásobníků papíru je 400 listů, kapacita tiskových kazet až 6000 stran, zařízení podporuje papír do gramáže 250 g/m2 s délkou až 132 cm. Rozměry zařízení jsou 34 x 43,5 x 54,6 cm.

Grafické tiskárny OKI Pro Series jsou díky nízkým vstupním nákladům vhodné pro malonákladovou produkci grafických materiálů při zajištění špičkové kvality výstupů. Produkty této řady jsou primárně zaměřeny na grafická oddělení a studia, copycentra, reklamní agentury a podobně. Všechny tiskárny OKI Pro Series jsou navrženy s ohledem na efektivní provoz s vysokokapacitními tonery.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.