facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 20. 10. 2005

Neomezené volání na pevné linky do světa na měsíc zdarma

Unient Communications přichází na trh se službou viphone break, která umožňuje měsíční volání zdarma na pevné linky do 30 zemí světa včetně ČR. Služba poskytuje zároveň příchozí telefonní číslo na půl roku. Unient Communications vystavuje na INVEXu v pavilonu B, na stánku č. 47, kde bude distribuovat celkem 10 000 karet se stíracím kódem pro využití služby na jeden měsíc zcela zdarma, bez jakýchkoli poplatků, závazků či smluv.

Po skončení měsíční zkušební periody budou moci zájemci pokračovat ve volání za stanovený měsíční poplatek. Služba viphone break je určena pro běžné domácí použití a plných výhod služby využijete s kvalitním širokopásmovým Internetem, i když vlastní využití služby jej nevyžaduje. Všeobecné obchodní podmínky a další informace naleznete na www.viphone.cz/break.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.