facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 8. 2005

Nejvyšší možný rating MSP pro Et neteru

Společnost ET NETERA se podrobila ratingu MSP (malé a střední podniky) www.iratingmsp.cz a získala ocenění A, tedy nejvyšší možné. Rating MSP je projektem Hospodářské komory hl. m. Prahy a CCB-Czech Credit Bureau. Umožňuje malým a středním podnikům s ročním obratem mezi 10 a 300 miliony Kč a s počtem zaměstnanců do 250 (celkem zhruba 80 000 – 100 000 firem v ČR) získat nestranný, profesionální pohled na jejich hospodaření. Způsob zpracování ratingu je založen na postupech obvyklých v bankách. Sestává se z ratingového stupně a komentáře kladných a záporných skutečností. Výsledné hodnocení odráží celkovou ekonomickou situaci podniku a jeho spolehlivost coby potenciálního dlužníka. Ratingových stupňů je celkem sedm. Od nejlepšího A až po C-. Et netera získala nejvyšší možný rating A.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.