facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 5. 2018

NEC představuje novou řadu 4K/UHD public displejů

NEC Display Solutions Europe představila řadu nejnovějších 4K/UHD public displejů. Nové displeje řady MultiSync P a V budou k dispozici ve čtyřech velikostech - 65", 75”, 86” a 98". Displeje nabízejí obraz v HDR kvalitě, který poskytuje bohaté a realistické vizuální zážitky ve všech světelných podmínkách. HDR výrazně zvyšuje jak kontrast, tak přesnost reprodukce barev. Jasné části obrazu mohou být ještě mnohem jasnější, což dává obrazu hloubku a barvy jsou tak ještě intenzivnější.



Obě řady jsou vhodné pro rozmanitou škálu průmyslových odvětví a prostředí – retail, digital signage, oblast finančnictví, výroby, vzdělávání, zdravotnictví nebo dopravu. Díky vysoké homogenitě obrazu jsou také obzvláště vhodné pro prostředí s kritickými podmínkami jako jsou řídící pracoviště nebo velíny.

Série P nabízí jas 700 cd/m2, což zajišťuje dobře čitelný obsah i za jasných světelných podmínek, zatímco série V, s jasem 500 cd/m2, je vhodná pro standardní světelné podmínky. Komfort sledování byl výrazně vylepšen díky použití nejnovějších antireflexních povrchů, které poskytují jasný obraz při měnících se náročných podmínkách okolního prostředí.

Elegantní, štíhlý design zaručuje bezproblémovou integraci do libovolného prostředí. Menší hloubka umožňuje snadnou integraci do jakéhokoli interiéru, nebo do architektonického celku. Flexibilitu použití dodatečně zvyšuje možnost instalace displejů v orientaci na šířku i na výšku, případně jako interaktivní dotykový displej.

Displeje řady P a V disponují technologii Open Modular intelligence (OMi), která umožňuje zvýšit výkon displeje a to bezproblémovou integrací jedné z možností slotových řešení NEC - Slot-in PCs, modulu Raspberry Pi, případně integrovaného SOC media player.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.