facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 9. 2012

NEC představuje displej MultiSync EA224WMi

Nejnovější přírůstek řady komerčních displejů EA série

NEC Display Solutions Europe uvádí na trh nejnovější přírůstek řady komerčních displejů EA série, NEC MultiSync EA224WMi. Nový 21,5“ displej ve formátu 16:9 má velmi tenký IPS panel s LED podsvitem, což zaručuje velmi kvalitní zobrazení z jakéhokoliv pozorovacího úhlu. Displej nabízí čtyři signálové vstupy - HDMI, DisplayPort, DVI-D a VGA. Díky integrovaným reproduktorům a HDMI vstupu může displej velmi dobře posloužit při přehrávání filmů, multimédií, případně může být použit ve spojení se Set-top boxem jako druhý – menší televizor. Samozřejmostí jsou pak vstupy pro sluchátka a USB. Díky ergonomii, kabel managementu, výškovému nastavení až o 130 mm, natočení, naklopení a otočení do portrétní orientace nalezne každý uživatel tu správnou polohu nastavení dle svých potřeb.



Displej je vybaven dvěma typy senzorů. Senzor okolního osvětlení automaticky přizpůsobuje jas a kontrast displeje, v závislosti na okolních světelných podmínkách. Takzvaný „human“ senzor reaguje na přítomnost, nebo nepřítomnost uživatele před displejem. V případě, že se uživatel vzdálí od displeje, přepne senzor displej do úsporného režimu. Jakmile se však uživatel opět před svůj displej posadí, aktivuje se normální pracovní režim.

 

Pro zajištění ještě vyšší úrovně podpory a funkčnosti pro uživatele pracující s více displeji, má NEC MultiSync EA224WMi funkci ControlSync, která umožňuje konfigurovat všechny připojené displeje z jednoho hlavního displeje. Také jakákoliv real-time nastavení senzorů, „human“ senzoru a senzoru okolního světla jsou synchronizovány a řízeny z hlavního displeje, aby byla zajištěna souhra mezi jednotlivými displeji a uživatel nemusel každý displej nastavovat zvlášť.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.