facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 3. 4. 2006

Nadstandardní záruka u Fujitsu Siemens

LIFEBOOK_Q2010_613.jpgSpolečnost Fujitsu Siemens Computers v České republice standardně prodává všechny notebooky modelové řady LIFEBOOK s celosvětovou tříletou záruku již od roku 2002, s výjimkou modelu C. S uvedením nového modelu typu C, LIFEBOOK C1410, který přijde na trh v červenci 2006, se společnost Fujitsu Siemens Computers rozhodla nabízet tříletou celosvětovou záruku na celou modelovou řadu LIFEBOOK.

Na veškeré servery řady PRIMERGY poskytuje společnost Fujitsu Siemens Computers doživotní záruku. Ta je poskytována vždy prvnímu uživateli serveru po dobu životnosti výrobku, tj. minimálně pět let od ukončení jeho výroby. Na veškeré ostatní produkty poskytuje Fujitsu Siemens Computers minimálně dvouletou záruční dobu. Výjimku tvoří některé typy příslušenství, které se řadí mezi spotřební materiál s omezenou životností.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.