facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 9. 2. 2016

Na trh přichází telefon Honor 7 Premium Gold

Značka mobilních telefonů Honor představuje vylepšenou verzi svého 5,2“ smartphonu Honor 7. Telefon s odolným kovovým tělem skrývá řadu užitečných funkcí, jako programovatelné smart tlačítko, čtečku otisků prstů s podporou gest a kompatibilitu se všemi lokálními LTE standardy. Honor 7 Premium Gold má rozšířenou paměť na 32 GB a prodávat se bude ve zlaté barvě.



Zadní kryt telefonu je vyrobený z odolného kovu s tenkou keramickou vrstvou, což dodává zařízení exkluzivní vzhled. Velikost přístroje s úhlopříčkou 5,2“ a specifické umístění ovládacích prvků zajišťuje pohodlné ovládání telefonu jednou rukou. Bezrámečková čtečka otisků prstů umožňuje rychlé ověření uživatele a následné probuzení telefonu. Ergonomicky umístěný senzor dále umožňuje přiřazení gest, díky kterým lze například přijmout hovor nebo pořídit fotografii. Na levém boku telefonu je zabudováno smart tlačítko s programovatelnými funkcemi a podporou vyhledávacích funkcí Google.

Vlajkovou loď značky Honor pohání osmijádrový procesor HiSillicon Kirin 935. K výkonu dopomáhá také 3GB operační paměť. Vnitřní úložiště Honoru 7 Premium Gold poskytuje, oproti běžné 16GB verzi, rozšířenou 32GB kapacitu. Baterie s kapacitou 3100 mAh nabízí dlouhou výdrž na jedno nabití a funkci pro ultra rychlé nabíjení.

Honor 7 Premium Gold disponuje dvěma fotoaparáty, oba mají množství kreativních fotografických funkcí. Hlavní fotoaparát s rozlišením 20 MPx se světelností f/2.0 umožňuje pořizování ostrých snímků i za špatných světelných podmínek. Přední širokoúhlý 8MPx fotoaparát se světelností f/2.4 doplňuje zabudovaná osvětlovací dioda.

V České republice bude možné telefon koupit od 9. února u partnerů Alza.cz, Mall.cz, CZC.cz, Smarty.cz, Datart.cz, Electroworld.cz, Mobil Pohotovost a u operátorů O2 CZ a T-mobile, a to za 10 990 Kč.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.