facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 4. 9. 2020 - Zdeněk Gric

Na trh přichází nová řada monitorů Philips E2

Společnost MMD uvádí na trh produktovou řadu Philips E2. Podstatou této nové řady je zajištění výborného zážitku ze sledování a to na modelech s rozlišením v rozmezí od Full HD až po 4K (UHD), pokaždé s vysokou kvalitou obrazu (například díky technologii Ultra Wide-Color, která přináší vynikající hloubku 1,07 miliardy barev). Všechny monitory řady E2 mají široké pozorovací úhly pro ostré snímky s hlubokým a vysokým kontrastem. Zážitek ze sledování je také vylepšen díky technologii SmartContrast, která analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky upravuje barvy a řídí intenzitu podsvícení, a také technologii SmartImage, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce a dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí pro maximální výkon zobrazení.



Monitory řady E2 přináší funkce pro dobrý zážitek z hraní

Tato nová řada monitorů nabízí herní režim SmartImage, rychle přístupnou nabídku OSD vyladěnou pro hráče a nabízí několik možností nastavení. Například, režim „FPS“ (střílečka z pohledu první osoby) vylepšuje tmavé motivy v hrách a umožňuje vidět skryté objekty v tmavých oblastech, zatímco režim „Racing“ přizpůsobuje displej na nejrychlejší dobu odezvy a optimalizuje obraz, včetně barev.

Každý z nových monitorů nabízí některé specifické funkce pro lepší a plynulejší hraní. Například nové monitory Philips 242E2FA a 272E2FA mají rychlost odezvy pouhou 1 ms (MPRT), zatímco monitory Philips 288E2A a 345E2AE přicházejí s adaptivní synchronizační technologií AMD FreeSync, která přispívá k potlačování trhání, nesouvislého pohybu a chvění obrazu.

Funkce pro jakýkoli druh uživatele a šetrné k životnímu prostředí

Monitory řady E2 obsahují spoustu technologií určených pro lepší uživatelský komfort. Režim EasyRead zajišťuje zážitek ze čtení, jako kdybyste četli z papíru, technologie Flicker-free a režim LowBlue zajišťují pohodlnější sledování a šetří zrak uživatele. Monitory jsou také vybaveny diskrétní přepínací klávesou EasySelect, která umožňuje rychlé a snadné úpravy nastavení monitoru v nabídce OSD, díky systému správy kabelů budou mít uživatelé vždy čistý pracovní prostor.

Modely Philips 288E2A a 345E2AE umožňují, pomocí MultiView, aktivní duální připojení a prohlížení, což umožňuje uživatelům pracovat s více zařízeními, jako je PC a notebook současně. Multitasking je tak velice snadný.

Všechny tyto monitory neobsahují škodlivé látky, jako je olovo a rtuť, jsou v souladu se směrnicí RoHS a jejich obaly jsou z 100% recyklovaného materiálu, který lze znovu recyklovat. Navíc mají certifikát Energy Star 8.0 a TCO.

Dostupné modely řady E2

Nová produktová řada E2 momentálně zahrnuje dva Full HD modely Philips 242E2FA a Philips 272E2FA, dále pak 4K (Ultra HD) model Philips 288E2A a největším zástupcem je pak ultra širokoúhlý Philips 345E2AE s rozlišením rovněž 4K (Ultra HD).


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.