facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 15. 10. 2012

Na trh přicházejí odolné telefony CAT

Společnost CAT (Caterpillar) začala na českém trhu nabízet své nové odolné telefony. Modely CAT B10 a CAT B25 vynikají zejména svou vysokou odolností a jsou určeny především lidem, kteří pro svou práci i koníčky potřebují telefon, který obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Vysoká odolnost je u obou telefonů CAT certifikována standardem IP 67, který profesionálům pohybujícím se v těžkém terénu i outdoorovým nadšencům zaručuje spolehlivý chod přístrojů v prašném prostředí i všude tam, kde hrozí pád nebo „utopení“.



Robustní model CAT B10 je plnohodnotný smartphone s operačním systémem Android. Splňuje podmínky certifikace IP 67, která zaručuje extrémní odolnost vůči vodě, prachu, těžkým nárazům a mrazu. Displej modelu CAT B10 o velikosti 3,2 palce s rozlišením 480 x 320 pixelů je pro lepší ochranu proti poškrábání vybaven bezpečnostním sklem Asahi Strengthened Glass. Telefon pohání 800MHz procesor Qualcomm napájený baterií s nadstandardní kapacitou 2 000 mAh. CAT B10 navíc podporuje technologii Dual SIM pro uživatele s více telefonními čísly.

 

Telefon CAT B25 je určen náročným uživatelům, kteří preferují standardní ovládání tlačítky. V tomto případě navíc potěší velkoryse pojatá klávesnice. Model CAT B25 rovněž vyhovuje standardům ochrany IP 67 proti prachu, špíně, tvrdým nárazům, mrazu a vodě. Stejně jako model CAT B10 je i CAT B25 vybaven sloty pro dvě SIM karty.

 

Součástí balení obou téměř nerozbitných telefonů je praktické příslušenství v podobě karabiny k přichycení telefonu, magnetického kompasu, šroubováku pro snadnou výměnu baterie a SIM karty a handsfree sady se sluchátky.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.