facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Na český trh vstupuje HTC One SV

podporující mobilní sítě LTE

Společnost HTC potvrdila příchod nejnovějšího přírůstku modelové řady One, telefonu HTC One SV, na český trh. Nový model HTC One SV je osazen operačním systémem Android Ice Cream Sandwich a rozšířen o populární uživatelskou nadstavbu Sense 4. Díky dvoujádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon S4 1.2 GHz a plnému využití nejmodernější technologie mobilních sítí dosahuje výborného výkonu. Umožňuje streamování videa ve vysoké kvalitě, hraní náročných her i bezproblémový chod většího počtu aplikací najednou. V případě, že nová generace mobilní sítě LTE nebude v okolí dostupná, je možné přepnout na standardní 3G síť.



Interní 8GB paměť je rozšiřitelná prostřednictvím integrovaných online služeb Dropbox a SkyDrive, telefon je vybavený i slotem pro microSD kartu. Díky bezdrátové technologii NFC a funkci Android Beam lze sdílet soubory a složky pouhým přiložením telefonu k dalšímu přístroji vybavenému čipem NFC.

 

Model HTC One SV je věrný designovému směru telefonů HTC. Displej chráněný odolným sklem Gorilla Glass 2 je zasazený do polykarbonového těla, které je pevné, ale i přesto měkké na dotek. Elegantní sportovní design zvýrazňuje stříbrný či kovový vzhled okrajových lemů. Na českém trhu budou na výběr dvě barevná provedení – azurově modrá nebo ledovcově bílá.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.