facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 2. 10. 2008

Multimediální Sony VAIO NS11

Novinka mezi notebooky Sony VAIO, model NS11 s 15,4" displejem je určen pro běžné domácí uživatele, kteří mimo jiné ocení atraktivní design a dobrou ovladatelnost mobilního počítače.
Modely VAIO NS11 disponují širokoúhlým displejem X-black LCD a vestavěnou webkamerou Motion Eye. Celá produktová řada podporuje nejnovější verzi standardu pro rychlou bezdrátovou komunikaci 802.11 „draft-N“.
Patnáctipalcový širokoúhlý displej X-black LCD má rozlišení 1280×800 obrazových bodů a dle slov výrobce na první pohled zaujme sytými a přirozenými barvami, ostrým a jasným obrazem.


Originální VAIO software s vestavěnými inteligentními technologiemi zjednodušuje organizaci rychle rostoucích (a tudíž často neuspořádaných) knihoven hudebních, obrazových a filmových souborů. VAIO Music Box využívá výkonný systém „12 Tone Analysis“ pro rozdělení hudby podle žánrů či nálad a následné „automatické“ sestavování playlistů, které si můžete vybrat podle aktuální potřeby.
VAIO Movie Story pro správu fotografií a videí usnadňuje uspořádávání snímků, přidávání nejrůznějších efektů a provádění jemných úprav a následně snímky synchronizuje s hudbou. Výsledkem jsou kvalitní prezentace (slideshows).

Základní technické parametry modelu Sony VAIO VGN-NS11S/S:

  • Procesor: Intel Core 2 Duo T5800
  • Operační systém: MS Windows Vista Home Premium
  • Paměť: 4096 MB (2×2048 MB)
  • Pevný disk: 320 GB
  • Wi-Fi: 802.11a/b/g/Draft n
  • Displej: 15,4" X-black LCD WXGA (1280×800 bodů)
  • Grafika: ATI Mobility Radeon HD 3430
  • Optická mechanika: DVD±RW/±R DL/RAM

 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.