facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 9. 2006

Multimediální přehrávač na cesty

PMR_7011.jpgK zábavě na cestách je určeno digitální zařízení Prestigio Portable Multimedia Recorder PMR-701. Jedná se o kompaktní multifunkční přístroj s 3,5" LCD displejem o rozlišení 320×240 bodů, určený pro reprodukci videa a hudby. PMR-701 umožňuje nahrávat video nebo statické snímky z externích A/V zařízení (TV, videorekordér, videokamera apod.). Modely s volitelným integrovaným TV tunerem navíc dovolují příjem televize. PMR může posloužit také jako fotoalbum s funkcí slide-show nebo jako E-Book, umožňující čtení textových souborů. Integrované hodiny najdou uplatnění při programování nahrávání z TV.   
Prestigio PMR je k dispozici s pevnými disky (1,8“ Mobile PATA) o velikosti 20 nebo 30 GB. PMR-701 nabízí možnost FM nahrávání i funkci digitálního diktafonu. Je vybaven rozhraním USB 2.0. Podporuje režim USB Host, který dovoluje přímé propojení například s digitálními fotoaparáty, USB flash disky nebo čtečkami paměťových karet. Soubory z těchto zařízení tak mohou být přímo přehrány pomocí PCM nebo přeneseny na jeho disk.


Prestigio PMR-701 podporuje následující souborové formáty:
- Video: MPEG-1/2/4, ASF, AVI (DivX 3.11/4.x/5.x, XviD), WMV9, MP4.
- Audio: MP3, WMA9, AC3, AAC, OGG.
- Foto: JPG, BMP, GIF.
Přehrávač podporuje všechny dnes nejpopulárnější kodeky (včetně DivX a XVid). Soubory s nepodporovanými formáty mohou být snadno převáděny pomocí programu One Click TransC, který je dodáván na CD společně s PMR.
Cena modelu s 20GB diskem je 334 USD, model s 30GB HDD stojí 361,7 USD /bez DPH).


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.