facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 5. 2005

Multifunkční tiskárny i pro zdravotně postižené

canon_ir_5570.jpgTiskárny iR 5570/6570 jsou vybaveny unikátní platformou Canon MEAP a splňují požadavky různých oblastí podnikové komunikace poskytováním plně funkčního tisku, kopírování, skenování a odesílání. Díky rychlosti výstupu 55 str./min (iR 5570) a 65 str./min (iR 6570) a kratší době zahřívání 30 sekund jsou zařízení vhodná pro organizace s vysokými objemy tiskové produkce. Otázku zabezpečení dat na pracovišti řeší tyto produkty nabídkou celé řady funkcí zabezpečení tisku. Riziko neoprávněného přístupu k důvěrným informacím nebo datům lze minimalizovat šifrováním a mazáním pevného disku podle předem stanoveného časového plánu.

Vedle vybavení rozšířenými funkcemi zabezpečení byly stroje iR 5570/6570 navrženy s ohledem na potřeby zdravotně postižených uživatelů tak. Pro zrakově postižené uživatele je k dispozici funkce hlasového průvodce, který potvrzuje volby učiněné konkrétním uživatelem na ovládacím panelu. Software dálkové obsluhy disponuje nástroji, jejichž pomocí mohou tělesně postižení tiskárnu ovládat přímo z obrazovky počítače, a při skenování je k dispozici speciální držadlo ADF umožňující snadnější přístup uživatelům-vozíčkářům.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.