facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 9. 2012

Monochromatické laserové tiskárny Brother

Společnost Brother uvádí na trh novou produktovou řadu monochromatických laserových tiskáren, které se vyznačují rychlým tiskem a vysokou kvalitou zpracování kancelářských dokumentů. Svou velikostí a moderním stylovým designem jsou výborným řešením i pro menší pracovní prostory. Monochromatické laserové tiskárny HL-5440D, HL-5450DN, HL-5470DW a HL-6180DW nabízejí tisk o rychlosti až 40 str./min. a rozlišení 1200x1200 dpi. Modely jsou vhodné i pro ta nejnáročnější pracovní prostředí a mohou nabídnout úsporu tiskových nákladů díky vysokokapacitním tonerům s výtěžností až 12 000 stránek. Uživatelé také ocení zásobník papíru s kapacitou až na 550 listů, automatický oboustranný tisk a ruční podavač papíru pro tisk na různé typy médií jako jsou obálky, štítky, speciální papír apod.



Ethernetové síťové připojení a kompatibilita s tiskovými ovládací prvky, jako je PCL6 a BR-Script3 (Postscript3TM) umožňují kompletní integraci do firemních systémů a procesů.

 

Všechny nové přístroje jsou dodávány s programy, které umožňují lepší a snadnější správu virtuálního zařízení uvnitř firemního prostředí. Programové vybavení zahrnuje BRAdmin Professional - pro vzdálené monitorování a konfiguraci zařízení na více místech, Web Based Management - ke správě zařízení přes webový prohlížeč, a ovladač Universal Printer Driver - lze použít pro více zařízení Brother na více místech, z jednoho přístupového místa.

 

Vzhledem k otevřenému rozhraní zařízení je snadné začlenit zařízení do stávajících nebo nových virtuálních programů řídících správu dokumentů. Jedná se především o software Citrix.

 

Produktová řada nabízí podporu pro širokou škálu mobilních zařízení s OS Android, Windows, Apple a dalších pomocí Cloud Cortado (např. Blackberry nebo Nokia Symbian), která umožňují tisk z většiny aplikací a typů souborů.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.