facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 29. 3. 2016

První monitor Philips s 5K rozlišením za 40 tisíc

Společnost MMD představuje nový monitor s rozlišením UltraClear 5K. Philips 275P4VYKEB se může pochlubit 5K rozlišením (5120 x 2880 bodů). Nejnovější 5K rozlišení má v porovnání s 4K monitorem na zobrazovací ploše navíc 1 000 horizontálních a 700 vertikálních bodů. Philips 275P4VYKEB disponuje pokročilou PLS technologií, extra širokými pozorovacími úhly 178°, obrazovou precizností a výbornou ostrostí barevného podání z jakéhokoliv úhlu.



Nový 5K monitor díky technologii PerfectKolor poskytuje kalibrované barvy s 99% Adobe RBG a 100% sRBG pokrytím. Nový monitor s 10bitovými barvami nabízí výbornou hloubku barev, preciznost a plynulost a může zobrazovat přes jednu miliardu různých barev – víc než rozliší lidské oko. Díky 12bitovému internímu zpracování jsou barvy znovuvytvářeny hladce a přirozeně, bez kazů a vad.

Philips 275P4VYKEB je vybaven webkamerou a mikrofonem pro lepší spolupráci a sdílení obsahu s kolegy a klienty a také vestavěnými reproduktory. Technologie Flicker-free neunaví oči ani po několikahodinové práci s detaily. Stojan SmartErgoBase, který lze naklánět, otáčet a výškově přizpůsobit podle potřeb, zajišťuje maximální pohodlí při sledování. Odvádí také kabely mimo pracovní plochu, kde je díky tomu více místa.

Tento nový monitor disponuje konektorem USB 3.0 s rychlostí přenosu dat až 5 GB za sekundu, což je 10x rychlejší než klasický USB 2.0 konektor. Umožněno je i rychlé nabíjení zařízení současně se super rychlým převodem dat.

Nový monitor Philips 275P4VYKEB bude k dispozici za cenu 39 990 Kč na začátku dubna 2016.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.