facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 9. 6. 2020 - Zdeněk Gric

Monitor Philips 242B1V zabraňuje vizuálnímu hackování

Společnost MMD oznamuje nový 24” (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 242B1V. Monitor pomáhá chránit soukromí pomocí snadno přepínatelného režimu soukromí, který zabraňuje „vizuálnímu hackování“ a skrývá obrazovku před lidmi v otevřených kancelářích nebo v co-workingových prostorech. Novou funkci ocení zejména společnosti či profesionálové, kteří často pracují s citlivými údaji a potřebují zajistit dokonalé bezpečí. Jediným stisknutím tlačítka obrazovka ztmavne a je ze všech úhlů prakticky neviditelná, zatímco uživatel nadále pozoruje jasný obraz. Může si tak zobrazovat i citlivé údaje, aniž by se musel bát úniku dat.



Philips 242B1V poskytuje kvalitní obraz s rozlišením Full HD 1920 x 1080 a technologií IPS pro širokou škálu přesné reprodukce barev. Díky pozorovacím úhlům 178° / 178° nabízí také špičkovou ergonomii. Monitor je vybaven režimem Easy Read, který umožní zažít pohodlné čtení podobné tomu jako byste četli klasickou papírovou knihu. SmartErgoBase je výškově nastavitelný, otočný a naklápěcí stojan, jenž uživatelům umožňuje umístit monitor do ideální vzdálenosti a polohy. Philips 242B1V také obsahuje nastavení LowBlue Mode, technologii, která snižuje škodlivé modré světlo krátkých vln. Navíc disponuje technologií FlickerFree omezující blikání a roztřesení obrazu.

Monitor se může pochlubit třemi hlavními funkcemi, které pomohou ušetřit a zároveň zajistit co možná nejvyšší kvalitu a pohodlí: LightSensor a Power Sensor, technologie SmartImage. Zatímco LightSensor přináší vysoký jas s minimálním výkonem a průběžným snižováním spotřeby energie, vestavěný Power senzor dokáže detekovat přítomnost uživatele a automaticky upravuje jas monitoru a snižuje jej vždy, když uživatel není před obrazovkou. Tím šetří náklady na energii až o 70 %. SmartImage je exkluzivní uživatelsky přívětivá technologie Philips, která optimalizuje výkon displeje. Na základě analýzy zobrazovaného obsahu SmartImage přizpůsobuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí.

Kromě široké škály inovací je Philips 242B1V celkově energeticky efektivní a splňuje řadu environmentálních standardů a certifikací, včetně EnergyStar 8.0, EPEAT a RoHS.

Monitor bude k dispozici od poloviny června 2020 za doporučenou cenu 12 107 Kč (449 Eur).


 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.