facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 13. 2. 2013

Modelová řada LG Optimus L-series II. generace

Společnost LG představí na letošním veletrhu Mobile World Congress (MWC) novou řadu smartphonů Optimus L SeriesII. L-seriesII nabízí rozšířenou sadu uživatelsky přívětivých funkčních prvků, mezi něž patří například QuickMemo, Quick Button nebo Safety Care, jež jsou specifické pro smartphony LG. QuickMemo umožňuje uživatelům pomocí prstu zaznamenávat a sdílet s ostatními ručně psané poznámky. Prostřednictvím funkce Quick Button mohou zákazníci uzpůsobit horkou klávesu ke spouštění jakékoli aplikace, například fotoaparátu, prohlížeče, hudebního přehrávače nebo dokonce QuickMemo. Funkce Safety Care nabízí tři možnosti – přesměrování tísňových hovorů, oznámení o nepoužívání telefonu a oznámení o poloze uživatele – které lze naprogramovat na kontaktování blízké osoby v případě nouze.



Zkušenosti uživatelů přístrojů Optimus L-seriesII zlepší displej IPS s vysokým rozlišením a baterie s rozšířenou kapacitou. Verze Dual SIM smartphonů Optimus L-seriesII navíc zákazníkům umožňuje používat jedno zařízení pro pracovní i osobní hovory.

 

Jako první z nové série bude na trh uvedena verze Dual SIM přístroje Optimus L7II, která se tento týden objeví na ruském trhu. Optimus L7II bude mít jedinečné funkce LG UX, jako jsou QSlide a QuickTranslator. Dostupnost modelu Optimus L3II s 3,2palcovým displejem QVGA IPS a 1540mAh baterií a modelu Optimus L5II s větším, 4,0palcovým displejem WVGA a 1700mAh baterií bude oznámena později.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.