facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 3. 12. 2019 - Zdeněk Gric

MMD představuje nový monitor Philips 276C8

Společnost MMD uvádí na trh nový monitor Philips Moda 276C8 s možností USB-C připojení. Nový 27” Quad HD model je vybaven všemi funkcemi, které dnes profesionálové potřebují pro maximální efektivitu při práci. Monitor je téměř kompletně bez rámečku a je osazen na Zero Bezel stojanu. Stojan však neplní jen estetickou roli, ale obsahuje vše potřebné pro pohodlnou práci. Díky téměř bez rámečkovému designu je monitor předurčen pro vytváření více monitorových řešení, což umožňuje značně rozšířit pracovní plochu. Nový monitor má v nejtenčím místě tloušťku pouhých 6,1 mm. Díky svému celkovému řešení tenkého panelu a stylovému geometrickému podstavci, získal monitor ocenění Red Dot Design Award 2018.



Nový model Philips 276C8 je vybaven řadou technologií pro maximální kvalitu zobrazení. Disponuje CrystalClear IPS panel s QHD rozlišením (2560x1440 bodů). Díky technologii Ultra Wide-Color, která nabízí skutečně široké spektrum barev, je obraz realistický a působí jako živý. Pro herní fanoušky je monitor vybaven AMD FreeSync technologií, která umožňuje ultra rychlou hru bez trhání obrazu. Navíc se model Philips 276C8 stará i o zdraví svých uživatelů a využívá technologie jako LowBlue Mode a EasyRead pro snížení únavy očí.

Philips 276C8 představuje výkonného partnera, který šetří čas a je vybaven inovativními funkcemi. Nabízí vše podstatné – univerzálnost a výbornou konektivitu. Co se týká konektivity, dnes neohroženě vládne USB-C, která uživatelům umožňuje těžit z vysokorychlostního přenosu dat USB 3.2, sledovat videa ve vysokém rozlišení, dobíjet kompatibilní notebooky přímo z monitoru apod. Vše pomocí jediného reverzibilního USB-C kabelu.

Monitor Philips 276C8 bude na trhu dostupný od prosince 2019 za doporučenou cenu 9 459 Kč (369 euro).

Více informací o monitorech Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors