facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 1. 2020 - Zdeněk Gric

MMD představuje monitor Philips 243B9

Společnost MMD uvádí na trh monitor Philips 243B9. Nový 24” (60,5 cm) model je vybaven Full HD (1920 x 1080 bodů) IPS panelem, zabudovanou USB-C dokovací stanicí s vysokorychlostním USB 3.2 připojením. Ergonomický stojan SmartErgo Base zaručuje uživatelský komfort, zatímco snížení ekologické zátěže je dosaženo díky energii šetřící technologii PowerSensor a 100% recyklovatelnému balení.



Philips 243B9 je navržen pro snadné užívání. Nabízí proto vysokorychlostní připojení a flexibilitu USB-C dokovací stanice s nabíjením. Pomocí jediného kabelu tak mohou uživatelé dobíjet své kompatibilní notebooky, sledovat videa ve vysokém rozlišení a přenášet data vysokou rychlostí. Monitor je HDMI-ready, což znamená, že uživatelé si mohou vychutnávat video a zvuk ve vysoké kvalitě pomocí jediného kabelu z různých AV zdrojů, například DVD přehrávačů, video kamer nebo PC.

Nový Philips 243B9 je vybaven celou řadou technologií, které přinášejí maximální kvalitu zobrazení a nezatěžují oči. IPS technologie dodává displeji široké pozorovací úhly a krásný a jasný obraz, zatímco Full HD rozlišení umožňuje zobrazit všechny detaily. Díky technologii LowBlue Mode nezatěžuje tento monitor oči. Model Philips 243B9 je navíc vybaven ergonomickým SmartErgo Base stojanem, který umožnuje uživatelům najít nejlepší pracovní pozici a udržet pořádek v kabelech.

Monitor je energeticky úsporný a splňuje řadu přísných ekologických norem, jako jsou například EnergyStar 7.0, TCO Edge a RoHS. Zabudovaný PowerSensor automaticky zjišťuje přítomnost uživatele a v případě nepřítomnosti snižuje jas monitoru, čímž je schopen ušetřit až 80 % spotřeby elektrické energie. Hardwarový vypínač pak zaručí kompletní vypnutí monitoru. Kryt monitoru Philips 243B9 neobsahuje PVC/BFR (bromované zpomalovače hoření) a je zcela bez olova a rtuti. Navíc je z 85 % vyroben z recyklovaných plastů a jeho balení je kompletně recyklovatelné.

Philips 243B9 bude na trhu dostupný v průběhu ledna 2020 za doporučenou cenu 5609 Kč (219 euro).


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.