facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 9. 3. 2020 - Zdeněk Gric

MMD představuje monitor Philips 346P1CRH

MMD uvádí na trh 34palcový LCD monitor Philips 346P1CRH. Je vybavený zakřiveným displejem WQHD se standardem DisplayHDR 400 a poskytuje celou řadu užitečných funkcí a možností připojení – jako je vestavěná dokovací stanice USB-C, switch KVM a celou řadu dalších inovací, které navyšují uživatelský komfort.



Pokud jde o připojení, je Philips 346P1CRH vybaven DisplayPortem 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 a RJ45, má také vestavěnou dokovací stanici USB-C s možností napájení. Uživatelé tak mohou jednoduše a snadno připojit všechna svá periferní zařízení přímo k monitoru a eliminovat tak křížení kabelů při nabíjení notebooku jedním jednoduchým reverzibilním konektorem USB-C. Ten jim zároveň umožňuje sledovat videa ve vysokém rozlišení či přenášet soubory. Díky technologii MultiView mohou uživatelé využít dvojího připojení a zobrazení pro současnou práci s více zařízeními (typicky počítač a notebook), zatímco jim integrovaný switch MultiClient Integrated KVM umožní ovládat dva samostatné počítače pomocí jediné sestavy monitoru-klávesnice-myši. Mezi zdroji pak mohou přepínat jediným stisknutím tlačítka.

Monitor nabízí CrystalClear obraz s rozlišením QHD 3440 x 1440 pro ostrou a realistickou kvalitu veškerého zobrazovaného obsahu. VESA s certifikací DisplayHDR 400 garantuje vysoký jas a hlubší kontrasty. Obraz je viditelný prakticky z jakéhokoli úhlu (178/178), s poměrem stran UltraWide 21:9. Díky tomu je vhodný pro skupinovou práci či souběžné porovnávání několika souborů, což ocení odborníci v oblasti financí, bankovnictví či grafického designu. Zklamaní ale nebudou ani hráči, protože jim technologie Adaptive Sync zaručuje rychlé a plynulé hraní.

Philips 346P1CRH je vybaven inteligentními a účinnými funkcemi pro maximální komfort. Výškově nastavitelný sklopný stojan zajišťuje ergonomickou jednoduchost, certifikace TUV pak garantuje snížení únavy očí. Praktická vyskakovací webová kamera Windows Hello je vybavena technologií rozpoznávání obličeje, poskytuje zabezpečené připojení a může být diskrétně zasunuta, když se nepoužívá. Monitor je ale také ekologicky šetrný a nabízí funkce pro úsporu energie, jako jsou LightSensor a PowerSensor, které mohou ušetřit až 70 % nákladů na energii. Splňuje také standardy EnergyStar 8.0, EPEAT a RoHS, neobsahuje škodlivé látky, jako je rtuť a olovo, a používá 100% recyklovaný obalový materiál.

Monitor Philips 346P1CRH bude k dispozici od března 2020 za doporučenou cenu 15 044 Kč (589 Eur).


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.