facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 19. 2. 2020 - Zdeněk Gric

MMD představuje monitor Philips 243B1

Společnost MMD představuje nový LCD monitor Philips 243B1 s úhlopříčkou 60,5 centimetrů. Monitor je vybaven rozlišením Full HD (1920 x 1080), dokovací technologií USB-C, připojením HDMI a mnoha funkcemi a technologiemi pro optimální pohodlí a produktivitu.



Philips 234B1 nabízí jednoduché dokování pomocí kabelu USB-C. Uživatelům tak stačí připojit notebook pomocí jediného tenkého oboustranného kabelu, aby si mohli užívat zabezpečeného vysokorychlostního přenosu dat USB 3.2 a sledovat videa ve Full HD kvalitě i při napájení notebooku.

Monitor je vybaven technologií proti blikání (tzv. Flicker-free) a režimem LowBlue, jenž chrání před namáháním očí. Samozřejmostí je také plně nastavitelná SmartErgoBase, kterou lze otočit a natavit pro zajištění pohodlné ergonomie. O snadnou konektivitu se pak stará široké spektrum možností připojení – DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP, RJ45 a dalších.

Philips 243B1 splňuje četné environmentální normy a certifikace, jako jsou EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge a RoHS. Vestavěný PowerSensor automaticky detekuje přítomnost uživatele a na základě toho upravuje jas monitoru, což vede k delší životnosti monitoru a úsporám energie až o 80 %. Monitor je navíc vybaven zařízením LightSensor, jež automaticky upravuje jas obrazu podle světelných podmínek v místnosti, a také vypínačem (Zero Power Switch), který zajišťuje nulovou spotřebu energie. Philips 243B1, dodávaný ve 100% recyklovatelných obalových materiálech je zcela bez škodlivých látek, jako je rtuť, olovo a PVC / BFR.

Monitor Philips 243B1 bude k dispozici od března 2020 za doporučenou koncovou cenu 6889 Kč (269 Eur).


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.