facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 27. 1. 2017

MMD představí na výstavě ISE 2017 nejnovější inovace monitorů Philips

Společnost MMD představí inovativní technologie monitorů Philips a návštěvníky veletrhu ISE 2017 seznámí s vylepšeními, která zjednodušují a zefektivňují práci. ISE (Integrated Systems Europe) se bude konat od 7. do 10. 2. 2017 v kongresovém a konferenčním centru RAI v Amsterdamu. Produkty MMD si bude možné prohlédnout na stánku Philips 10-K136.



Na výstavě MMD představí nový 24palcový monitor s designem Moda. Model 245C7QJSB je nejen tím nejtenčím kouskem mezi monitory Philips, ale je také ze tří stran bezrámečkový. Díky technologii Ultra Wide Color si uživatelé vychutnají větší rozsah barev. Inovativní funkce od Philipsu jako Flicker-Free (regulující jas pro stabilnější obraz), SmartContrast a SmartImage (automaticky přizpůsobující nastavení podle zobrazovaného obsahu) se dohromady podílí na větší pracovní produktivitě.

Další novinkou bude rozměrný 31,5palcový model 328P6VJEB, který uživatelům nabízí dostatek prostoru a možnost užít si živou a detailní reprodukci. Monitor kombinuje rozlišení UltraClear 4K s extraširokým barevným gamutem technologie Ultra Wide Color a vylepšeným VA (Vertical Alignment) pro vysoký kontrast. Vedle připojení MultiView a funkce SmartConnect pro 4K pro streamování videa a audia ve vysokém rozlišení je monitor navržen tak, aby bylo možné snadno připojit až čtyři zdroje současně.

Návštěvníci si budou moci prohlédnout 40palcový zakřivený monitor Brilliance BDM4037UW. Monitor se jemně obtáčí kolem zorného pole uživatele a vytváří více osobního prostoru. Lidé se tak spíše ponoří do obsahu na obrazovce a nenechají se vyrušovat svým okolím. Tento model také disponuje rozlišením CrystalClear 4K UHD (3840 x 2160) a širokými pozorovacími úhly.

Nový 27palcový monitor 272B7QPTKEB Quad HD představuje dobrý způsob, jak zlepšit bezpečnost v kanceláři a ztížit hackerské slídění. Disponuje webovou kamerou, která se vysune v případě potřeby a jinak je schovaná v rámečku – čímž blokuje možné špehování zvenčí. Pro minimalizování spotřeby energie (je možné ušetřit až 80 %) je tento model vybaven technologií PowerSensor, která rozpozná, zda někdo sedí před monitorem, a automaticky sníží jas obrazovky, pokud se uživatel vzdálí.

V rámci profesionálního připojení MMD představí 25palcový model 258B6QUEB s dokovací funkcí nejmodernější generace – USB C. Snadné připojení přes jeden kabel uživatelům umožňuje použít monitor jako dokovací stanici pro jakýkoliv notebook s USB C konektorem. Monitor je také schopen přijímat video a audio a zároveň připojený notebook dobíjet. Všechny periferie lze připojit k monitoru a používat přes notebook s možností připojení USB C.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.