facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 20. 2. 2014

Miniaturní počítač HAL3000 NUC pro firemní využití

Výrobce HAL3000 uvádí novou sestavu HAL3000 NUC. Počítač najde uplatnění hlavně ve firemní sféře pro maximální úsporu místa v kancelářích, na přepážkách bank, recepcích apod. Mezi výhody HAL3000 NUC patří nejen malé rozměry konstrukce, ale také efektivní pasivní chlazení zabudovaných komponent. HAL3000 NUC je sestava navržena na platformě Intel se základní deskou Intel DCP847SK, která je osazena pasivně chlazeným procesorem Intel Celeron 847, 4 GB operační paměti DDR3 KINGMAX a SSD diskem 60GB se systémem Windows 8.1 Professional s možností downgrade na Windows 7 Pro. Pro firmy využívající korporátní licence operačního systému, je dostupná také varianta bez OS. Sestava se vyznačuje bezhlučným chodem a to díky vyřešenému chlazení a absencí tradičního pevného disku, který zastupuje úložiště na firemním serveru.



 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.