facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 2. 7. 2019

Microsoft oznamuje personální změny

Martin Hruška se od 1. července 2019 stává novým ředitelem pro malé a střední firmy a partnery ve společnosti Microsoft. Jeho hlavním úkolem bude posílit ekosystém partnerů a zákazníků, kteří pro své služby, řešení a aplikace využívají platformu Microsoft Cloud. Do Microsoftu nastoupil Martin Hruška před více než patnácti lety. Postupně působil na různých pozicích v oblasti obchodu a marketingu. V uplynulých pěti letech vedl obchodní divizi pro malé a střední podniky, která dosahovala významných úspěchů v růstu zákaznické báze a využití služeb Office 365. Vedl také projekt transformace partnerské a distribuční sítě do prodeje Cloud řešení.



Martin Hruška vystudoval Českou zemědělskou univerzitu a poté v roce 2008 získal titul MSc v oboru Management Studies na Nottingham Trent University (B.I.B.S.). Je ženatý a má dvě dcery. Svůj volný čas věnuje rodině, sportu, hudbě, jízdě na kole a cestování.

Marcela Havrilová, která v posledních letech vedla v Microsoftu oblast školství na slovenském trhu, rozšířila nově svou působnost i na Českou republiku. Ze své pozice manažerky pro oblast školství je zodpovědná za aktivity a naplnění strategie Microsoftu v oblasti školství, stejně tak za podporu a realizaci projektů zaměřených na digitální transformaci škol. Aktivně pracuje jako členka vícero pracovních skupin, prezentuje na mnohých konferencích a věnuje se propagaci IT povolání mezi mladými lidmi. Jejím cílem je přinášet nové projekty zaměřené na efektivní využívání nových technologií ve vzdělávání, podílet se na naplnění cílů vzdělávacího sytému a pomáhat budovat strategii firmy v oblasti podpory IT vzdělávání mezi mladými lidmi. Věnuje se také problematice digitální transformace veřejné správy a problematice žen ve světě IT.

Marcela Havrilová nastoupila do Microsoftu v roce 2012 jako manažerka v oblasti veřejného sektoru. Od července 2013 působila jako manažerka pro oblast školství ve slovenské pobočce. Vystudovala Filozofickou fakultu Prešovské univerzity a v roce 2008 získala Professional Certificate in Management na Open University Business School.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.