facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 18. 12. 2009

Microsoft oznamuje personální změny

Společnost Microsoft jmenovala manažera serverové divize, Davida Hrušku, a novou manažerku marketingové komunikace, Renátu Krausovou. Pozici manažerky marketingové komunikace zodpovědné za řízení marketingových aktivit české pobočky společnosti Microsoft zastává od 1. září 2009 Renáta Krausová. Renáta Krausová působí v oblasti marketingu již od roku 1999. Před nástupem do Microsoftu pracovala na pozici Business Development and Alliance Manager ve společnosti Hewlett Packard. Bohaté manažerské zkušenosti ale získala také ve společnostech Avnet, Sun MicroSystems či například Vodafone. Renáta Krausová vystudovala Karlovu univerzitu a Golders Green College v Londýně se zaměřením na marketing a management.



David Hruška byl do své pozice jmenován s účinností od 1. listopadu 2009 a od této chvíle je zodpovědný za divizi serverů, zejména za vytváření nových příležitostí rozvoje obchodu se serverovými řešeními v těsné vazbě na obchodní tým. David Hruška začal svoji kariéru v Londýně v roce 1994. Bohaté manažerské zkušenosti získal zejména u telefonních operátorů Etel a Telecom Austria, kde v obou případech zastával pozice obchodního ředitele. Před svým příchodem do Microsoftu působil jako obchodní ředitel ve společnosti Kapsch, kde byl zodpovědný zejména za budování obchodní spolupráce s partnery. David Hruška vystudoval Karlovu univerzitu.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.