facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 2. 2007

MicroSD a dva adaptéry v praktickém balíčku

microSD_707.jpgKingston uvádí speciální paměťovou kartu microSD v balení se dvěma adaptéry, které v rámci standardu zajišťují maximální kompatibilitu a umožňují využít paměťové flash karty microSD pro různé platformy mnoha různých zařízení. „Jelikož se karty microSD využívají v mnoha multifunkčních telefonech, viděli jsme příležitost vytvořit velmi praktický produkt – který stojí podstatně méně, než koupě tří různých paměťových karet stejné kapacity v různém provedení – a pomoci tak lidem využít jejich karty microSD ve svých telefonech na maximum“, řekl Jean Wong, produktový manager pro flash paměti Kingston.

Nové balení karty microSD se dvěma adaptéry obsahuje kartu microSD s kapacitou 1 GB, adaptér pro kartu microSD na formát miniSD a adaptér pro kartu microSD na standardní velikost SD karet, označení modelu je SDC/1GB-2ADP a jeho maloobchodní cena doporučená výrobcem činí 537 Kč (vč. DPH), přičemž 1GB karta microSD má doživotní záruku a non-stop technickou podporu.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.