facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 7. 6. 2012

Mezinárodní konference TSP 2012 se blíží

35. ročník se uskuteční 3. - 4. července v Praze

Konference je zaměřena na akademické, vědecké a vývojové pracovníky působící v různých oblastech telekomunikační techniky a zpracování signálů. Zajímavé setkání pro širokou odbornou veřejnost je letos naplánováno na 3. – 4. července v Praze. Místo této konference se každý rok se mění a dostat konferenci do ČR lze považovat za velký úspěch. Akce bude letos zaměřena na diskuzi o aktuálních trendech v oblasti telekomunikační techniky a o pokročilých metodách zpracování analogových a digitálních signálů. Cílem konference je nabídnout příležitost začínajícím i zkušeným vědcům a vývojářům pro setkání s novými kolegy, získávání nových nápadů a pro navázání nových perspektivních spoluprací mezi výzkumnými skupinami.



Hlavními tématy TSP 2012 jsou: informační systémy, síťové technologie, telekomunikační systémy, modelování, simulace a měření, biomedicínské signály, digitální zpracování signálů, obrazu a zpracování videa. Velkou výhodou pro mladé odborníky je možnost umístění jejich příspěvků do impaktovaných časopisů. Konference totiž spolupracuje s databázemi – IEEE Xplore, SCOPUS a CPCI of Thomson Reuters.

„Věříme, že se nám podaří zaujmout a přesvědčit o účasti velké množství mladých lidí, kteří mají zájem o náš obor. Snažíme se jim ukázat nové cesty, trendy a novinky,“ doplňuje poslání hlavní organizátor konference doc. Ing. Karol Molnár, Ph.D., z ústavu Telekomunikací FEKT VUT v Brně.

Letos se odborníci z celého světa setkají ve známém Pražském hotelu Diplomat, kde pro ně budou nachystány nejen odborné přednášky, ale také zajímavý doprovodný program, který má pomoci při neformálním navazování nových kontaktů a výměně poznatků z praxe.

Každoročně se účastní konference téměř 150 účastníků z více, jak 17 zemí. Podle dosavadního zájmu je letos očekáván rekordní počet účastníků.

Zájemci o tuto konferenci se mohou hlásit již nyní pomocí webových stránek konference na www.tsp.vutbr.cz.

 


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.