facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 19. 3. 2015

Mezinárodní konference POTIFOB Project Management Day

V Praze se dne 30. 4. 2015 v prostorách Konferenčního centra PwC, budova City Green Court, uskuteční již 6. ročník mezinárodní konference POTIFOB Project Management Day. Na konferenci vystoupí Colin Bentley, „otec“ populární metody projektového řízení PRINCE2, spolu s dalšími odborníky v oboru řízení projektů, programů a portfolií. Konference proběhne formou přednášek a panelových diskusí. Platinovým partnerem akce je společnost PricewaterhouseCoopers Česká republika, zlatým partnerem je společnost AXELOS, vlastník „global best practice” standardů PRINCE2, MSP, MoP, P3O, ITIL a dalších. Podporovatelem celé akce je mezinárodní certifikační orgán PEOPLECERT.



Při registraci a objednávce účasti na konferenci můžete uplatnit 10% slevu na vstupné. Pro její uplatnění využijte slevový kód „PMD 04“.

 

Bližší informace a registrace: pmday.potifob.cz.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.