facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 1. 2006

Mercury koupí společnost Systinet

Společnost Mercury Interactive Corporation oznámila podepsání definitivní dohody na akvizici soukromé společnosti Systinet Corporation za 105 miliónů dolarů v hotovosti. Zákazníci používají technologii Systinetu při správě podnikových služeb SOA a vytváření bezpečných a spolehlivých webových služeb. Technologie Systinetu v kombinaci s produkty Mercury BTO Enterprise pomůže zákazníkům komplexně optimalizovat kvalitu, výkon a dostupnost podnikových služeb SOA.

Mercury plánuje, že pomocí produktů Systinetu bude zákazníkům pomáhat snižovat rizika související s praktickými výsledky projektů SOA. Pomocí produktů Mercury a Systinet budou zákazníci schopni dosahovat předvídatelných, konzistentních podnikatelských výsledků projektů SOA. Získají potřebnou kontrolu a přehled pro opakované využívání podnikových služeb a budou moci optimalizovat kvalitu, výkonnost a dostupnost aplikací SOA. Akvizice podléhá obvyklým podmínkám uzavření a schválení příslušnými regulačními úřady. Měla by být uzavřena během prvního čtvrtletí roku 2006 a očekává se, že mírně rozředí zisk společnosti Mercury za rok 2006 a v roce 2007 přispěje k navýšení zisku.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.