facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 24. 7. 2008

MEMOS Software dodal Business Intelligence řešení mobilnímu operátorovi

Česká technologická společnost MEMOS Software dodala inovativní Business Intelligence řešení pro britského mobilního operátora Software Cellular Network. Jedná se o alternativního mobilního operátora, který provozuje aplikaci Truphone, umožňující telefonovat z mobilního telefonu prostřednictvím bezdrátových sítí Wi-Fi po celém světě.
MEMOS Software ve spolupráci s britskou firmou Modcomp Limited vytvořila specializovaný software, který umožňuje lépe zpracovat data z oblasti marketingu i obchodu a přesněji sledovat chování britských zákazníků firmy. Celý systém je přístupný přes webové rozhraní.


Předností tohoto Business Intelligence řešení je možnost získat data z různých databází společnosti a následně připravit tato data do formátu vhodného pro potřeby reportingu. Při vývoji byla použita technologie J2EE. Implementace řešení byla rozdělena do více etap. Na počátku se řešily prioritní úlohy, takže již během zhruba jednoho měsíce měl zákazník k  dispozici první verzi aplikace. Řešení méně důležitých úloh pak probíhalo v dalších etapách.
Aplikace bude sloužit především managementu a investorům sledujícím ekonomický vývoj britského mobilního operátora. Přístup k obchodním datům a jejich analýza jim poslouží jako podklad pro rozhodovací procesy.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.