facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 2. 2. 2021 - Zdeněk Gric

Marek Krejza se stal novým Group CTO ve společnosti Creative Dock

Mezinárodní firma na budování digitálních inovací Creative Dock má nového Group CTO. Stal se jím Marek Krejza. Marek do Creative Docku přináší bohaté zkušenosti. Vybudoval a vedl pro společnost Foxconn vývojové a inovační centrum vytvářející produkty především pro oblasti průmyslu, energetiky a IoT, se zaměřením na evropský trh. Zároveň působil také v dozorčí radě obchodní společnosti Fita Energy Solutions, kterou pomohl vybudovat a která se primárně zaměřovala na uvedení produktů vývojového centra na trh. Předtím řídil vývoj bankovních systémů ve společnost Arbes Technologies.



Krejza do Creative Docku přichází jako důležitá posila v době, kdy se společnosti více než kdy jindy daří prosazovat v zahraničí a poptávka po digitálních inovacích a produktech roste. “Jde často o velmi komplexní produkty, kdy je potřeba již v rané fázi vývoje zajistit technologicky dobře navržené modulární a funkční řešení, které lze snadno rozšířit do nových regionů a adaptovat jej tamním podmínkám. Zdůraznil bych „funkční řešení“, protože cílem není dodat pouze software, ale produkt, který zaujme cílové uživatele a dokáže na sebe velice brzy vydělávat,” vysvětluje Krejza.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.