facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 1. 2006

Malé a extrémně tiché PC

Ce10L603.jpgSpolečnost AT Computers představila osobní počítač Triline PROFI Ce10L-mini se skříní vybavenou pouze jediným ventilátorem, čímž bylo dosaženo velmi nízké hlučnosti a chlazení přitom zůstalo účinné. Počítač je osazen procesorem Intel Celeron D 331, čipsetem Intel 915GL, pamětí 256 MB DDR, diskem 80 GB 7200 ot/m SATA, mechanikou floppy a DVD-ROM, integrovanou VGA Intel GMA 900, integrovanou kartou audio Intel HDA a gigabitovou síťovou kartou.

V příslušenství je klávesnice a optická myš Logitech. Jako operační systém jsou dodávány Microsoft Windows XP Professional CZ. PC lze provozovat ve vodorovné nebo svislé poloze. Počítače Triline PROFI Ce10L-mini jsou již skladem a uvedenou sestavu pořídíte za koncovou cenu 13 790 Kč (bez DPH) s 3letou zárukou.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).