facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 10. 2005

LogicaGMC převzala třetinu akcií Unilogu

LogicaCMG dosáhla dohody o převzetí přibližně třetiny akcií francouzské firmy Unilog. Hodnota operace je 255,4 milionu euro. Budou-li splněny určité podmínky, učiní LogicaCMG i nabídku na odkud zbývajících akcií Unilogu. Vznikne tak skupina s více než 27 tisíci zaměstnanců, celosvětovou sítí poboček a ročním obratem 2,1 miliardy liber. Tato skupina bude patřit mezi 10 největších poskytovatelů IT služeb na evropském trhu, se zvláště silnou pozicí ve Velké Británii, Nizozemí, Francii a České republice.

Unilog je jedním z největších a nejúspěšnějších systémových integrátorů ve Francii. Poskytuje služby hlavně průmyslovým podnikům, bankám, pojišťovnám a organizacím veřejného sektoru. Má přibližně 7 500 zaměstnanců a jeho obrat dosáhl v loňském roce 657 milionů eur. Většina zaměstnanců Unilogu působí ve Francii, téměř 1000 lidí pracuje v německé pobočce a menší zastoupení jsou i ve Velké Británii, Švýcarsku, Rakousku a Lucembursku.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.