facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 2. 2007

LogicaCMG prodala divizi Telecoms Products

Acision708.jpgSpolečnost LogicaCMG oznámila prodej své divize Telecoms Products konsorciu private equity investorů vedených fondem Atlantic Bridge Ventures. Investice umožní nové společnosti nazvané Acision dále upevnit vedoucí pozici na globálním trhu a zdokonalit produktovou nabídku, která staví na dlouhodobé tradici průkopnických inovací. Acision bude telekomunikačním a mediálním firmám po celém světě dodávat řešení Intuitive Messaging, Intelligent Charging, Content Enablement a Customer Intelligence Management.

Společnost zaměstnává zhruba 1 700 lidí ve 22 zemích a prostřednictvím vztahů s více než 300 provozovateli sítí a poskytovateli služeb obsluhuje přes miliardu koncových uživatelů. Od prvního dne po akvizici bude disponovat tržbami ve výši půl miliardy dolarů.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.