facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 23. 7. 2009

Logica CEE s novým vedením

Dočasným ředitelem společnosti Logica pro střední a východní Evropu byl po tragické smrti Radima Hradílka jmenován Steve Burnett (53), který v Logice působí již od roku 1989 a úzce spolupracuje s generálním ředitelem Logicy Andym Greenem na transformaci celé společnosti. Steve Burnett v této pozici setrvá do nástupu nového ředitele regionu CEE, který bude vybrán na základě řádného výběrového řízení. Steve Burnett přichází do Prahy s bohatými zkušenostmi z mnoha oblastí. Během své kariéry v Logice postupně působil v roli ředitele několika regionálních poboček, na postech ředitele divize outsourcingu či divize utilit nebo ve funkci ředitele transformací, v rámci níž měl na starosti řadu reorganizačních a aktivizičních programů společnosti Logica. Steve Burnett bude po dobu svého působení na pozici generálního ředitele společnosti Logica CEE sídlit v Praze, aby byl osobně k dispozici všem zákazníkům, partnerům i kolegům z regionu. Ve svém volném čase se věnuje rodině, cestování a fotografování.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.