facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 7. 2. 2007

LinuxExpo 2007 opět s konferencí Open Government

LinuxExpo706.jpgVe dnech 17. - 18. dubna se v konferenčním centru Hotelu Olympik Artemis již posedmé uskuteční odborná konference a výstava o Linuxu a Open Source softwaru LinuxExpo 2007. Součástí letošního ročníku bude v první den opět konference Open Government 2007 – Open Source ve veřejné správě. V bohatém programu přednášek i prezentací na výstavních plochách se představí společnosti dlouhodobě spojené s OSS jako např. IBM, Servodata, Oracle, HP, Red Hat, SGI a další.

Můžete se také těšit na řadu českých i zahraničních osobností ze světa Open Source. LinuxExpo představí tradiční i nová řešení při užívání softwaru s otevřeným zdrojovým kódem. Výhody i zkušenosti budou odborné i laické veřejnosti prezentovány na případových studiích. Odborným garantem akce se stala organizace OSS Alliance, společnost pro výzkum a podporu Open Source. Více informací naleznete na internetových stránkách LinuxExpa 2007 www.linuxexpo.cz.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.