facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 9. 6. 2016

LibreOffice Conference 2016 se letos bude konat v Brně

LibreOffice Conference 2016Letošní ročník mezinárodní LibreOffice Conference se koná v Brně v areálu FIT VUT ve dnech 7. až 9. září. Pořadatelé ze spolku OpenAlt již otevřeli registraci účastníků. Stále je ale otevřena i možnost aktivní účasti na konferenci ve formě přednášky.



Máte-li zájem o aktivní účast na této významné konferenci, pošlete prosím svůj příspěvek. Může mít formu přednášky, workshopu, nebo případové studie v délce 30 minut. Další možností je lightning talk o délce 20 minut.

Přednáška může být z široké škály možných témat, například z oblasti vývoje LibreOffice, tvorby doplňků, lokalizace, interoperability, otevřených formátů, nasazení LibreOffice v praxi atd. Uzávěrka příspěvků je 15. července 2016.

LibreOffice Conference se tradičně odehrává v angličtině. Součástí konference ale bude i blok určený pro české firmy, neziskové organizace a veřejnou správu, který proběhne v češtině.

Spolek OpenAlt, který je organizátorem brněnské LibreOffice Conference, zveřejnil také podrobné podmínky pro všechny, kdo by chtěli konferenci podpořit sponzorstvím. Kromě čtyř klasických sponzorských kategorií je možnost sponzorovat také například kávu nebo HackNight.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.