facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 31. 7. 2006

LG uvádí novou produktovou řadu LCD monitorů

LG_LX60T_631.jpgSpolečnost LG Electronics uvádí na trh novou produktovou řadu LCD monitorů FLATRON L60TQ. Tato produktová řada kombinuje nejmodernější technologie s vyjímečným a luxusním designem. Nové LCD monitory FLATRON L1760TQ a L1960TQ nabízejí nejen uživatelsky příjemnou širokoúhlou obrazovku, ale také výkon. Technologie DFC s vysokým kontrastním poměrem 2000:1 zajišťuje čistší, ostřejší a jasnější obraz. Širokoúhlé LCD monitory LG FLATRON mají také v režimu DFC funkci ‘MOVIE MODE’. Ta optimalizuje jas i pohyblivý obraz a je vhodná pro snímky s různou úrovní jasu.

Všechny vyspělé funkce monitorů FLATRON L1760TQ a L1960TQ, jako například kontrastní poměr 2000:1, vysoký jas 300cd/m2, 160 stupňů široký úhel viditelnosti a ultra tenké provedení, zajišťují kvalitní obraz a výkon, který stačí i na ty graficky nejnabitější hry a DVD či na práci s rodinným fotoalbem. Monitory řady L60TQ, které jsou rovněž označovány jako ‘Black Edition’, jsou dostupny v ultra tenkém černém provedení. Výrobky z produktové řady L60TQ budou dostupné na českém trhu v průběhu měsíce srpna.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).