facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 30. 6. 2005

Léto s Noverou pokračuje

GTS Novera zvýhodňuje zákazníky, kteří využívají kombinaci hlasových a internetových služeb. Pokud odebírají od GTS Novery hlasové a internetové služby současně, mohou výrazně snížit své náklady. Od určité úrovně měsíčního účtu za volání jim GTS Novera nabízí ADSL za 1 Kč měsíčně. Připojení k internetu prostřednictvím technologie ADSL s rychlostí 256/64 kbit/s a datovým limitem 2GB v ceně lze pořídit za 1 Kč již při odběru hlasových služeb v minimální výši 3 000 Kč.

Za stejnou cenu 1 Kč lze pořídit i nejprodávanější profil rychlosti služby Novera DSL - přípojku s rychlostí 512/128 kbit/s a neomezeným datovým limitem, pokud odběr hlasových služeb převyšuje hranici minimálně 4 500 Kč. Stejný způsob zvýhodnění je uplatněn i u variant Novera DSL Profi a Profi+ (určených pro náročné uživatele), které nabízejí nižší agregaci 1:20 a bezlimitní objem dat. Běžná cena připojení prostřednictvím služby Novera DSL Profi + s rychlosti 1024/256 kbit/s je 1 695 Kč, při maximálním zvýhodnění daném odběrem hlasových služeb ve výši minimálně 4 500 Kč je cena pouze 845 Kč.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).

  

- PR -

Cloudová strategie při výpadku datacentra

V dnešní digitálně propojené éře se společnosti stále více spo­lé­ha­jí na kontinuální a bez­pro­b­lé­mo­vý provoz svých IT systémů. Paralela s diamantovým dolem je zde více než přiléhavá. Stejně jako jakýkoliv výpadek v těžbě diamantů znamená obrovské finanční ztráty, tak jakýkoliv výpadek IT infrastruktury může mít pro firmu katastrofální důsledky.