facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 10. 11. 2015

Lenovo uvádí nové pracovní stanice ThinkPad P50 a P70

Společnost Lenovo rozšiřuje portfolio svých produktů o novou generaci mobilních pracovních stanic ThinkPad P50 a ThinkPad P70. Lenovo ThinkPad P70 je určen především pro náročné uživatele. Notebook disponuje 17” UHD 4K displejem nebo volitelným dotykovým FHD displejem. ThinkPad P70 může obsahovat až 64GB DDR4 ECC paměti a zvládne pracovat až se čtyřmi úložišti zároveň. Navíc využívá SSD paměti s kapacitou až 1 TB a nejnovější technologií PCIe pro rychlost zápisu až pětkrát vyšší než poskytují současné technologie SATA. Pro ještě rychlejší konektivitu nabízí notebook ThinkPad P70 dva porty Intel Thunderbolt 3 s extrémně vysokou propustností.



Notebook Lenovo ThinkPad P50 je dosud nejtenčím a nejlehčím profesionálním notebookem z rodiny produktů ThinkPad. Tento notebook je se svým 15,6palcovým UHDK displejem, certifikací pro práci s aplikacemi v rámci ISV a další profesionální výbavou určen pro všechny, kteří pro svou práci potřebují především vysoký výkon.

Oba notebooky Lenovo ThinkPad P50 a P70 prošly armádním testováním podle standardů Mil-SPEC se zaměřením na vysokou odolnost. Jde také o první zařízení s novým procesorem Intel Xeon E3-1500M v5, který poskytuje vysoký výkon a rychlou odezvu pro plynulou práci.

Notebooky disponují i novými grafickými kartami NVIDIA Quadro. Řada ThinkPad P má rovněž grafickou kalibraci X-Rite Pantone, která zajišťuje, aby kvalita barev zůstala během celého životního cyklu zařízení na vysoké úrovni. O spolehlivý odvod tepla se stará inovativní systém chlazení FLEX Performance Cooling. Konstrukce dvojitého ventilátoru umožňuje notebookům ThinkPad P50 a P70 lepší chlazení, tišší provoz a větší výkon.

Notebooky ThinkPad P50 a ThinkPad P70 budou na českém trhu dostupné letos v prosinci, jejich ceny zatím nebyly stanoveny.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.