facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 14. 1. 2014

Lenovo rozšiřuje svůj tým v České republice

Lenovo posílilo svůj lokální tým o dva nové členy. David Dražan nastoupil na pozici EGB Sales Representative, Daniel Merhaut byl jmenován Relationship Managerem pro Českou republiku. David Dražan (35 let) bude mít jako EGB Sales Representative na starosti rozvoj obchodu storage zařízení, serverů a pracovních stanic. David působil ve společnosti Lenovo již dříve, kdy zajišťoval prodej technických řešení pro český a slovenský trh. Své profesní zkušenosti získal i ve společnosti Samsung, kde zastával pozici B2B Key Account Representative, a ve společnosti Asus, kde pracoval na pozici Commercial Account Manager. David Dražan vystudoval Soukromou střední školu výpočetní techniky v Praze, obor hardwarová architektura.



Daniel Merhaut (38 let) bude na své pozici Relationship Manager zodpovědný za prodej a rozvoj vztahů s klíčovými zákazníky a obchodními partnery jak v rámci soukromého, tak i státního sektoru. Před nástupem do společnosti Lenovo pracoval pro společnost Dell Computer, kde byl zodpovědný za prodej infrastrukturálních služeb. Zkušenosti v oboru získal také ve společnostech NetApp, kde měl na starosti prodej storage řešení do segmentu státní správy, a Hewlett-Packard, kde se věnoval budování obchodních vztahů s klíčovými zákazníky v divizi personálních počítačů. Daniel Merhaut získal inženýrský titul na ČVUT v Praze.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.