facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 8. 3. 2010

Latitude 13 – nejtenčí notebook od Dellu

Dell představil novinkou v portfoliu svých ultra přenosných notebooků, 13" Dell Latitude 13 se širokými možnostmi správy a zabezpečení, který by podle tvrzení výrobce měl být současným nejtenčím notebookem vůbec. IT pracovníkům nabízí počítač pokročilé možnosti vzdálené správy a virtualizace certifikované autoritami VMware nebo Citrix. Kombinace precizního zpracování, bezpečnostních prvků a Next Business Day servisu Dell jej předurčuje jako vhodný notebook pro manažery, kteří jsou neustále na cestách a vyžadují maximální pracovní komfort.


Dell Latitude 13 disponuje komplexní systémovou správou včetně nástrojů pro vzdálenou správu Broadcom TruManage a služby Dell ImageDirect, která umožňuje administrátorům práci s image disků 24 hodin denně z online úložiště. Notebook je vybaven jednotkou SSD, technologií šifrování pevných disků FDE a šifrovacím čipem TPM. Nabízí široké možnosti připojení díky volitelnému WWAN, bluetooth a WiFi standardu 802.11g/n. Volitelně je k dispozici i externí Blu-ray mechanika a čtečka karet 5 v 1.
Cena novinky začíná na 16 000 Kč (bez DPH).


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.