facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Ladislav Paleček ředitelem Canonu v regionu 4CE

L.Palecek_714.jpgLadislav Paleček (44), generální ředitel a jednatel Canon CZ a Canon SK byl k 1. dubnu 2007 jmenován také do funkce regionálního ředitele CCI 4CE (Canon Consumer Imaging 4 Central Europe, zastupující země střední a východní Evropy: Česko, Slovensko, Maďarsko a Polsko jako jeden region). V této nové pozici bude odpovědný nejen za celkový prodej, obchodním ředitelem CCI 4CE je již od ledna 2006, ale i za všechny marketingové aktivity a celkový rozvoj CCI divize ve všech čtyřech dceřiných společnostech Canon v regionu 4CE.

Ze svého nového postu bude Ladislav Paleček reportovat přímo viceprezidentovi Canonu Europe a evropskému šéfovi CCI p. Mogensu Jensenovi.
Ladislav Paleček pracuje na různých pozicích v Canonu, kam přešel ze společnosti Nikon, již od počátku roku 1998, kdy přijal své první angažmá jako šéf divize Foto-Video a prokurista v Canon CZ. Jako jeden z iniciátorů se zasloužil o restrukturalizaci aktivit Canonu ve střední Evropě po rozšíření EU, především přechodu z EMBU na CCI, a od konce roku 2005 měl lví podíl na její úspěšné realizaci.
Ladislav Paleček je otcem 3 dětí, znalcem velkých francouzských vín a na základě svých dlouholetých horolezeckých zkušeností vyznává ve svém profesním i osobním životě heslo "kde je vůle, tam je i cesta".

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.