facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 27. 1. 2015

Konica Minolta představila multifunkční zařízení Bizhub C3850FS

Konica Minolta uvádí na trh nové multifunkční zařízení formátu A4 - Bizhub C3850FS. Jednou z novinek tohoto modelu je funkce sešívání vytištěných dokumentů. Umožňuje sešívat až padesátistránkové svazky a tím snížit manuální a časovou náročnost práce s vytištěnými dokumenty. Zařízení bizhub C3850FS je vhodné zejména pro ty zákazníky či pracovní skupiny, které tisknou množství vícestránkových materiálů, jako jsou prezentace, manuály a podobně“



Novinka je vybavena sedmipalcovým dotykovým displejem s technologií „Multitouch“. Uživatelé mohou při jeho ovládání využívat pohybů prsty, které jsou charakteristické pro práci s tablety nebo chytrými telefony. Systém je intuitivní a pomáhá dále zefektivňovat celý proces řízení dokumentů. Zařízení umožňuje také připojení na internet a zobrazování stránek přímo na ovládacím panelu.

 

 

Bizhub C3850FS nabízí i další pokročilé funkce, jako je digitalizace dokumentů do formátů Microsoft Office či PDF/A nebo možnost jejich dlouhodobé archivace. Přístroj rovněž využívá vzdáleného dohledu Konica Minolta, který slouží ke sledování stavu zařízení a k automatickému zadávání objednávek spotřebního materiálu či požadavků na údržbu. Vysokou míru bezpečnosti informací zajišťují funkce autentizačního tisku a možnost šifrování dat na pevném disku.


 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.