facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 23. 8. 2010

Konference Virtualizace 2010

Už několik let zažívá raketový nástup a vše nasvědčuje tomu, že tento dokonce v poslední době nabírá na rychlosti. Řeč je o virtualizaci: o technologii, která umožňuje propojovat jinak nepropojitelná prostředí a formáty. O technologii, které se bude věnovat konference Virtualizace 2010.
Ve virtualizaci je skutečně ohromná síla: kromě výše zmíněného propojování různorodých prostředí (software, hardware, formáty, protokoly, výrobci...) umožňuje používat stávající infrastrukturu k novým úkolům, optimalizovat výkon nebo rozkládat zátěž.


„Stabilita, flexibilita, vyšší dostupnost i bezpečnost, efektivita – to jsou jen některé vlastnosti virtulizace,“ komentuje Tomáš Přibyl, odborný garant konference Virtualizace 2010. „Přestože se tato technologie objevila v oblasti informačních technologií již před více než půlstoletím, až dnešní doba, technika a požadavky plně oceňují výhody, které nám je schopná nabídnout.“
Virtualizace přitom není osamoceným ostrůvkem v moři informačních a komunikačních technologií, ale je provázaná s mnoha dalšími oblastmi. Ať je to bezpečnost, zálohování nebo management. Stejně tak pro její maximální pochopení a správné uchopení je zapotřebí mít jisté znalosti a správný nadhled. To nabídne právě konference Virtualizace 2010.
„Když virtualizaci správně uchopíte, máte s minimálními náklady ohromný přínos,“ vysvětluje Michael Hurych, ředitel pořádající společnosti 4U SUPPORT. „Právě proto již několik let pořádáme konferenci Virtualizace, která má za cíl přinášet potenciálním i stávajícím uživatelům této technologie jak její základní principy, tak seznamovat s novinkami a trendy v oboru. Snažíme se, aby konference skutečně pokrývala virtualizaci od A do Z – jak ostatně zní její podtitul.“
Konference Virtualizace 2010 se bude konat ve středu 6. října 2010. Její program a další informace lze nalézt zde.

 


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.