facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 17. 5. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Konference TechEd už představila kompletní program

TechEdLetošní ročník největší tuzemské IT konference TechEd, která proběhne ve dnech 23. - 25. května 2023 v Praze, představila kompletní program. Mezi speakery se objeví přední odborníci české, slovenské, ale i zahraniční IT scény, známá jména jako David Gešvindr, Vladimír Mužný, William Ischanoe, Ondřej Ševeček, Marek Chmel, Michal Altair Valášek a v neposlední řadě André Melancia. Celá konference se bude konat v hybridní podobě, tedy 3 dny v Praze a také na online streamu.



„Účastníci fyzické konference se mohou těšit na zajímavé prezentace, diskuse s přednášejícími a příležitosti pro networking. TechEd letos v třídenním formátu uvede 54 přednášek od 35 speakerů, s nimiž se všemi budou účastníci moci osobně diskutovat, stejně tak s dalšími kolegy z oboru,“ říká Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy GOPAS. „Účastníci se také mohou těšit na výborné občerstvení v průběhu celé konference a na památku si odnesou originální triko konference. Na závěr pak proběhne tradiční TechEd párty,“ dodává.

Konference je určená pro široké spektrum profesionálů v oblasti informačních technologií – IT a databázové specialisty, vývojáře, bezpečnostní odborníky a všechny, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech. Zazní zde témata jako Co je nového v C# 11?, Prometheus: Monitorujte vaše .NET aplikace nebo třeba pivovar!, Babi on board - jak důchodkyně lezou do 802.1x chráněné sítě a o co jim jde, Hrajeme si na schovávanou se soubory či Pokaždé, když ve funkci v Powershellu nepoužijete [CmdletBinding()], tak umře koťátko.

Vystoupí David Alimov, Michal Altair Valášek, Štěpán Bechynský, Lukáš Brázda, Marek Chmel, Ilja David, David Gešvindr, Michael Grafnetter, Robert Haken, Martin Haman, Miroslav Holec, William Ischanoe, Tomáš Jecha, Michal Juřek, Petr Košec, Roman Kümmel, Ondřej Limberk, Petr Macák, André Melancia, Vladimír Mužný, Ákos Nagy, Jiří Neoral, Lubomír Ošmera, Jan Pospíšil, Ondřej Ševeček, Oldřich Šrubař, Jakub Urban, Martin Vitouš, Petr Vlk a mnoho dalších.

Gold partnerem letošního TechEdu je společnost EPAM. Její zástup­ce Mikhail Khviadchenia bude mít v rámci konference přednášku Odemykání nových možností s Azure Arc: nejnovější funkce pro hybridní a multicloudovou správu. Partnerem je společnost KPCS, dlouhodobě konferenci podporuje společnost Microsoft.

Odborná konference TechEd 2023 proběhne ve dnech 23. - 25. května v Premiere Cinemas Praha Hostivař. Aktuální informace o jejím programu, přednášejících a tématech postupně přibývají na oficiálních stránkách konference teched.cz.

Foto: Gopas


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.