facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 17. 1. 2014

Konference Security 2014 představí aktuální témata IT bezpečnosti

security.jpgDvaadvacátý ročník konference Security se uskuteční ve středu 19. února v pražském hotelu Aquapalace. Na 30 významných českých a zahraničních odborníků zde ve dvou sálech seznámí s aktuálními tématy týkajícími se IT bezpečnosti. On-line registrace je otevřena na oficiálních stránkách pořadatelské společnosti AEC.

Organizátoři kladou důraz na to, aby byly všechny prezentace koncipovány jako odborné s důrazem na kvalitu. Účastníci zde tedy nenajdou produktové (obchodně-marketingové) přednášky. 

Nouze nebude o ukázky praktických řešení, na základě zvyšujícího zájmu o případové studie jim organizátoři vyhradili celý jeden blok v manažerském sále.

V technickém sále se můžete těšit na následující sekce:
  • Mají antiviry smysl i v roce 2014?
  • Kompromitace systémů
  • Inteligentní analýza
  • Detekce pokročilých útoků
V manažerském sále budou prezentována témata:
  • Case studies IT Security
  • BYOD (BringYourOwnDevice)
  • GRC (Governance, risk management, and compliance)
  • Správné fungování CSIRT
Více informací o konferenci včetně podrobného programu, výše účastnického poplatku a možnosti on-line registrace najdete na oficiálních stránkách konference ZDE, kde zájemci najdou archív minulých ročníků včetně fotogalerií, reportáží a dalších užitečných informací.
Konferenčním dnem provedou Tomáš Přibyl a Roman Smělý.

Prohlédněte si krátké video, jak probíhala konference Security 2013: http://youtu.be/9DCZAX2jM5A

(red)

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.